martes, 5 de enero de 2021

2 de gener de 2021: Iniciació a la cultura gastronòmica --- Degustació estrella Michelin, Adrian Quetglas

 La trajectòria acadèmica triada i en la que estic immersa des de fa tres anys, i que si tot va bé, amb un més acabarà els continguts teòrics, fa que hagi de començar a veure i viure més enllà de les aules, dels coneixements teòrics  i de les opinions dels altres, per això el regal de reis avançat del 2021 ha estat aquesta posada a taula al restaurant de n'Adrià Quetgles, guanyador d'una estrella Michelin el 2020.




Un bon inici. Un conjunt de plats senzills i ben elaborats. Mescla de sabors i textures. Combinació de colors i aromes. Conjunció de temperatures. I tot això ben maridat amb un vi de la terra, de les bodegues d'en Maciá Batle, un argalida Llompart , negre, que va deixar molt bon sabor de boca.






      
      
 

Els detalls de la cuberteria i la vaixella molt ben cuidats i triats.

      




Llàstima que el dia no acompanyés. La pandemia ha duit a les mesures de no poder estar dins l'establiment, i el dia fou gèlid, i plujòs, tant, que va deixar la serra de tramuntana enfarinada per la neu.






Ara, toca llegir, informar-se i seguir tastant.  

Si tot va bé, al març, toca visitar i conèixer DAICA, de Llubí.







No hay comentarios:

Publicar un comentario